Ervaringen

Enkele ervaringen

Graag wil ik vertellen hoe enorm blij ik ben met de foto’s van mijn dochter Iris en mij. Iris is verstandelijk gehandicapt en zodra ik een foto wil maken, dan gaat ze gekke bekken trekken. Daarom is het moeilijk om zelf foto’s te maken van haar en lukt het mij niet om mooie momenten vast te leggen. Bij het maken van een foto haal je toch iemand uit zijn comfortzone. Het vasthouden van een fototoestel  is voldoende voor Iris om niet mee te werken.

Yvette is met mij en Iris anderhalf uur op pad gegaan. Het verliep heel ongedwongen. Iris had niet eens door dat ze gefotografeerd werd. Een voorbeeld: op een gegeven moment was Iris met stokjes aan het spelen. Yvette en ik praatten met elkaar, maar ondertussen werden de foto’s gemaakt. Je hebt het niet eens in de gaten. Het gaat volkomen naturel.

Ik wilde graag mooie foto’s hebben van Iris en die heb ik nu. En ik heb ook een paar hele bijzondere foto’s van Iris samen met mij. De liefde voor elkaar straalt ervan af. Ook dat heeft Yvette op beeld vast kunnen leggen. – Margot

~

Je hebt naar boven weten te halen en vastgelegd wat al een tijdje niet zichtbaar was – moeder

 

 

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.