Werkwijze

Echte, mooie en betekenisvolle momenten

Mooie spontane foto’s van jezelf en/of je gezin zijn enorm waardevol. Maar voor veel mensen is een fotoshoot niet echt een favoriete activiteit, vooral niet als er kinderen bij betrokken zijn. Het moet voor je gevoel zo perfect. Irritatie ligt op de loer. Staat iedereen er wel leuk op? Lukt het de kinderen wel om het vol te houden? Doet iedereen zijn of haar best?
Vaak resulteren geposeerde fotosessies in een teleurstelling en herken jij je niet echt op de foto. Geposeerde foto’s zijn meestaal erg gemaakt. En dat is precies waar ik als fotograaf verandering in wil brengen. Geen geforceerde emoties, maar mooie, betekenisvolle en vooral eerlijke momenten.

Ik heb me gespecialiseerd in fotografie van kinderen en gezinnen. Ik leg mooie momenten vast op een ongedwongen en spontane manier, zodat iedereen als zichzelf op de foto komen te staan. Ik vertel je graag hoe ik dat doe.

Moment Design fotografie

Ik ben gecertificeerd Moment Design-fotograaf. De naam zegt het al: ik creëer momenten, en die momenten leg ik vast. Hoe ik dat precies doe? Ik combineer mijn jarenlange ervaring in het werken met mensen met mijn gevoel voor humor, voeg een flinke dosis creativiteit toe en zorg vooral voor een ontspannen setting waarin iedereen zich op z’n gemak voelt en de camera eventjes vergeet.

Met specifieke opdrachten creëer ik interactie. Die opdrachten zorgen voor grappige situaties, een hoop dolle pret, maar ook veel liefdevolle blikken en soms een traan. Ik zorg voor een ongedwongen sfeer. Ik zal nooit vragen om te lachen, maar zorg dat er gelachen wordt! Door op deze manier te werken, ontstaan bijzondere momenten waar je later nog aan terug kan denken. En waar je dan prachtige foto’s van hebt!

 

 

Mijn specialisatie is het fotograferen van kinderen met een verstandelijke beperking. Door mijn jarenlange ervaring weet ik goed het vertrouwen te winnen van de kinderen. Het niveau van het kind maakt voor mij niets uit. Van sensopatische activiteiten, rollen in het zand tot aan papa’s en mama’s ‘plagen’ kan ik ervoor zorgen dat er mooie momenten ontstaan. Jullie connectie staat bij mij centraal. Jullie liefde, grapjes en herkenbare momenten. Ik leg het graag voor jullie vast.

Buiten in de natuur

De foto’s maak ik het liefst buiten, in de natuur. Met natuurlijk licht komen de foto’s veel beter tot hun recht. Ook vormen bomen, gras, duinen en water letterlijk en figuurlijk een veel mooier decor voor een ontspannen foto dan een studio met een scherm en een hoop felle lampen.

Even de fotograaf vergeten

Het is me tot nu toe gelukt om bij alle fotoshoots die ik heb gedaan bijzondere momenten te creëren. Zelfs de meest sceptische personen voor m’n camera moesten uiteindelijk toegeven dat ze me even vergeten waren en opgingen in het moment. En heel blij waren met het resultaat! Bang dat het bij jou niet lukt? Ik ga de uitdaging graag aan. Neem een kijkje bij de recensies om ervaringen van anderen te lezen.

Enthousiast geworden?

Neem contact met me op voor meer informatie, of om een afspraak te maken. Dat kan via het contactformulier.

Ik woon in Utrecht, maar met de beschikking over een auto, rij ik overal naar toe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Certified Moment Design

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.